Fodbold nyheder

PL-ekspert:
Aubameyang er faldet af på den siden ny aftale med Arsenal

Af Nicolai Christensen

Den tidligere Premier League-angriber Darren Bent, har i denne weekend været ude efter Arsenals-anfører Pierre-Emerick Aubameyang, og mener, at gaboneseren er faldet af på den siden han underskrev en ny treårig aftale med klubben denne sommer.


Pierre-Emerick Aubameyang kom til Arsenal i januar 2018, og har siden da, været en de mest scorende spillere i Premier League. Det var medvirkende til, at ”The Gunners” denne sommer valgte at forlænge aftalen med gaboneseren, så han vil være at finde på Emirates til sommeren 2023. Men siden, at den lynhurtige-angriber skrev under på kontrakten, har han i Premier League blot scoret et enkelt mål, og det har den tidligere Premier League-angriber Darren Bent bemærket.

- Det er ikke det faktum, at han ikke scorer lige så mange mål, det er indsatserne, siger Bent til talkSPORT.

- Før han skrev under på kontrakten var han absolut overalt – tilbageløb, genpres, sad der i tacklingerne, løb dybt. Der var en rigtig iver og intensitet i hans spil.

- Lige nu kan vi se, at der har været et massivt fald i præstationerne. Jeg ved ikke, om det hænger sammen med hans nye kontrakt, men du kan se, at han ikke spiller med den samme intensitet, som han spillede med inden.

Om dette er tilfældet vides ikke, men den 31-årige Arsenal-angriber vil i hvert fald have mulighed for at svarer tilbage på kritikken, når Arsenal i denne uge torsdag indleder deres Europa League-kampagne på udebane imod Rapid Wien, og søndag tager imod Leicester på Emirates.

Mere om Pierre-Emerick Aubameyang

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Real MadridChampions League - Gladbach - Manchester C