AGF - Horsens

Danmark: Superligaen
AGF A. Erlykke (31), P. Mortensen (53), C. Højer (68)
Ceres ParkFuld tid3-0
Horsens B. Jacobsen (66), X Kjartan Finnbogason (Str. 90)
Lineup

David Nielsen afviser snak om FCK-job

Af Niels Nedergaard

AGF-fansene skal være rolige, hvis de er bange for, at FC København vil hente David Nielsen til klubben efter fyringen af Ståle Solbakken, for ifølge hovedpersonen selv kommer det ikke til at ske.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne svirrer i luften. For vil FC København forsøge at hente den succesrige AGF-træner David Nielsen til klubben?

Det skal de dog ikke regne med på den anden side af Storebælt. For hvis du spørger David Nielsen selv, så kommer han ikke til at blive træner for FC København lige foreløbig.

I hvert fald var AGF-træneren kontant og klar i mælet, da han blev spurgt ind til, om han kunne være interessant for FCK, der er på udkig efter en ny træner efter Ståle Solbakkens afgang.

Derfor skal AGF-fansene heller ikke være bekymrede for, at David Nielsen skulle vælge at pakke sine ting og forlade klubben.

- Det skal de (AGF-fansene, red) ikke være så bekymrede for. Vi har gang i noget her i AGF, og jeg har en kontrakt, og den er her. Jeg bruger ikke så meget tid på det. På et personligt plan er det da altid godt, at der er nogen, der bringer ens navn op. Men jeg har rigeligt at gøre her i AGF, sagde David Nielsen til TV3 Sport inden holdets kamp mod AC Horsens søndag eftermiddag.

- At Ståle er væk, det er jo klart som kollega, så er jeg jo ked af at se, at Ståle forsvinder. Han er en utroligt dygtig træner som har betydet meget for den måde, som der bliver spillet fodbold på i Superligaen i dag. Så han har haft stor betydning, og jeg er ked af, at han er væk, lød det fra David Nielsen.

David Nielsen kom til AGF tilbage i 2017, hvor han kom til klubben fra Lyngby, som han førte til bronzemedaljer i sæsonen forinden. David Nielsen har kontraktudløb med AGF i 2023.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik