Fodbold nyheder

Klubpræsident om United-spiller:
Han er min drømmesigning

Af Raymund Nelausen

Racing Clubs præsident, Victor Blanco, har udtalt, at Manchester Uniteds Sergio Romero ville være fantastisk at hente til klubben.


Manchester Uniteds Sergio Romero vil gerne væk fra klubben. Tidligere har flere Premier League- og MLS-klubber været interesseret i målmanden, men nu har Romeros tidligere klub Racing Club fra Argentina meldt sig ind i kampen.

Klubbens præsident, Victor Blanco, er stor fan af Romero og kalder ham for en drømmesigning, hvis han skulle komme tilbage til Racing Club. Romero skal dog gevaldigt ned i løn, hvis en aftale på nogen måde skal blive en realitet.

- Jeg drømmer om at hente Chiquito (Sergio Romero, red), men han skal selv have et stort ønske om at komme tilbage, vel vidende at ikke kommer til at tjene det samme, som han gør i Europa. Men Racing åbner døren for alle, der ønsker at vende tilbage, udtaler Victor Blanco til Radio Colonia.

33-årige Sergio Romero repræsenterede Racing Club i perioden fra 2005 til 2007, hvor han efterfølgende blev solgt til AZ Alkmaar i Holland. Han har været på kontrakt hos Manchester United siden 2015, men han er i dag blot tredjevalg til målmandsposten. Romero har kontraktudløb til næste sommer.

Mere om Sergio Romero

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik