Fodbold nyheder

Tysk ekspert:
Han skal tilbage på det tyske landshold

Af Raymund Nelausen

Skys ekspert Lothar Matthäus mener, at der skal ske store ændringer på det tyske landshold inden EM-slutrunden til næste sommer, og det betyder blandt andet et comeback til Thomas Müller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tyskland har haft store problemer den seneste tid, hvor især det tyske forsvar har vaklet. Det var blandt andet tydeligt i 3-3-kampen mod Schweiz i Nations League, og Lothar Matthäus mener, at der skal justeres på holdet, hvis Tyskland skal have succes til EM næste år.

Til Sky fortæller Matthäus, at Joshua Kimmich skal tilbage i forsvaret, hvor han tidligere har spillet for Tyskland. Det skaber dermed et hul på midtbanen, men her vil Matthäus have et comeback til Thomas Müller.

- De bedste skal spille. Müller er en god holdspiller og er også kendt som en styrmand på banen, udtalte Lothar Matthäus.

Thomas Müller har ikke været udtaget til det tyske landshold siden marts 2019, hvor Joachim Löw meddelte ham, at han ikke længere havde en fremtid på landsholdet. Det har siden da skabt store kontroverser i Tyskland, da Müller har vist et højt niveau hos Bayern München.

Thomas Müller har indtil videre i karrieren repræsenteret Tyskland 100 gange, hvor det er blevet til 38 mål og en VM-titel. Næste mulighed for et comeback til Müller er om en måned, hvor Tyskland møder Ukraine og Spanien i Nations League.

Mere om Thomas Müller

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik