Fodbold nyheder

United har udset sig Pogba-erstatning

Af Nicolai Christensen

Paul Pogba udtalte i løbet af sidste uge, at hans store drøm stadigvæk er at spille for Real Madrid under Zinedine Zidane, og det har fået Manchester United til at udse sig en erstatning for franskmanden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Pogbas kontrakt udløber i United i sommeren 2021, og har for nylig udtalt, at han stadigvæk har en drøm om at spille i Real Madrid, og derfor kunne det godt ligne et farvel til den farverige franskmand til sommer. Men ifølge det engelske medie Mirror så skulle Manchester-klubben allerede have en erstatning klar til Pogba.

17-årige Eduardo Camavinga er af mange udset som et af fodboldeuropas klart største fodboldtalenter, og med en kontrakt som udløber i 2022, er det ikke utænkeligt, at hans arbejdsgiver Rennes vil forsøge at få en stor sum penge for den unge franskmand til sommer, så han ikke forlader klubben gratis.

Manchester United skulle stå klar til at betale en masse penge for Camavinga til sommer, hvis Pogba ender med at forlade ”The Red Devils”. Det er dog ikke kun United, som er interesseret i talentet. Real Madrid er ifølge de fleste medier store favoritter til at få en underskrift fra Camavinga, da Zidane skulle være et af Camavingas største forbilleder.

Camavinga har i en alder af 17 år fået sin a-landsholdsdebut, og er ligeledes blevet den yngste målscorer på det franske landshold.

Mere om Eduardo Camavinga

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik