Fodbold nyheder

Hvem kommer først? Eriksen og Kjær i intern kamp

Af Jonathan Kjær Troelsen

De to landsholdsprofiler kan blive en del af en eksklusiv klub, hvis de får spilletid onsdag mod England.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen og Simon Kjær står begge noteret for 99 A-landskampe, efter gårsdagens sejr på udebane mod Reykjavik. De to profiler har drillet hinanden om, hvem der først rammer det trecifrede antal landskampe.

- Jeg har sagt til Christian, at han godt kan give mig de 100 først. Han skal nok løbe fra mig på et senere tidspunkt, siger Simon Kjær med henvisning til, at Eriksen er et par år yngre.

Den ide er Christian Eriksen dog ikke med på, og forleden forsøgte han at forhindre Simon Kjær i at komme på banen.

- Simon sagde også til mig den anden dag, at han gerne ville på 100 kampe først, men nej, det får han ikke lov til. Jeg vil håbe, at vi begge spiller. Jeg prøvede at gemme hans trøje mod Færøerne den anden dag, da han skulle ind, så han ikke kunne komme på banen, men han kom ind alligevel. Desværre, lyder det jokende fra Eriksen.

Simon Kjær fik debut på A-landsholdet tilbage i 2009 mod Sverige, mens Christian Eriksen fik debut året efter i en kamp mod Østrig.

Der er i øjeblikket otte tidligere landsholdsspillere, som er en del af ’Klub 100’. Det er Peter Schmeichel, Dennis Rommedahl, Jon Dahl Tomasson, Thomas Helveg, Michael Laudrup, Martin Jørgensen, Morten Olsen og Thomas Sørensen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik