Fodbold nyheder

Medie:
Koeman får sin mand

Af Nicolai Christensen

Siden Ronald Koeman tog over som Barcelona-træner, har en spiller flere gange været meldt på vej til Barca, og på vinduets sidste dag kunne en endelig aftale muligvis falde på plads.

Article image
Ritzau-Scanpix

Memphis Depay har været et af Koemans altoverskyggende mål i dette vindue, og efter, at parterne har indgået en personlig aftale, kunne et skifte måske falde på plads til allersidst. Fabrizio Romano melder om et skifte for 186 mio. kroner plus add-ons, som både Lyon og Barcelona er enige om.

Nu handler det for Barcelona bare om at få skippet Ousmane Dembele afsted, og der ligner Manchester United den mest sandsynlige handelspartner. Jadon Sancho ser ikke ud til at blive en mulighed, og derfor skulle ”The Red Devils” have skiftet fokus til franskmanden. Igen skulle begge klubber være enige om en aftale, bortset fra, at United ville foretrække en låne-aftale og Barcelona ville foretrække en permanent aftale.

Men Memphis Depay til FC Barcelona kunne godt se ud til at blive en realitet, og det er nok noget som Ronald Koeman er meget tilfreds med. Det var nemlig først, da hollænderen blev præsenteret som ny Barcelona-træner at rygterne vedrørende Depay begyndte, og derfor ser det ud til, at Depay er Koemans mand.

Grunden til den ikke så høje pris er grundet Depays kontrakt med Lyon, som udløber næste sommer, og det skal derfor til at være, hvis Lyon vil have penge for den dygtige hollænder.

Mere om Memphis Depay

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Ajax - BeşiktaşChampions League - Milan - Atlético MadridChampions League - Paris SG - Manchester CChampions League - Porto - LiverpoolChampions League - Real Madrid - SheriffChampions League - Bayern München - Dynamo KievChampions League - Benfica - BarcelonaChampions League - Juventus - Chelsea