Fodbold nyheder

Ståle - Fjern mig, men gå ikke væk fra klubbens DNA

Af Niels Nedergaard

Ståle Solbakken mener ikke, at klubbens strategi skal fjernes, hvis den norske manager og FC København skulle ende med at gå hver til sit.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC København har fået en miserabel start på den nye sæson, hvor klubben blot har skrabet et point sammen i de første tre kampe i Superligaen.

Det har naturligvis sat gang i spekulationerne omkring, hvorvidt Ståle Solbakken skulle være i fare for at miste sit job i hovedstaden. Til dette spørgsmål er Ståle dog iskold.

Han mener nemlig ikke, at man kan fjerne klubbens strategi, selvom han skulle ende med en fyreseddel. Det fortæller han til B.T.

- Fjern mig, men gå ikke væk fra klubbens DNA. Jeg kan sagtens byttes ud, siger Ståle Solbakken i et interview med B.T. inden han svarer de mange kritikere igen.

- Men det, jeg skal advare meget stærkt imod, er de fuldstændig hjernedøde, idiotiske og håbløse krav om, at vi skal gå i en anden retning eller gøre noget andet i forhold til noget, som beviseligt har indkasseret os ekstreme transfersummer, ekstreme indkomster ved europæiske gruppespil, mange mesterskaber og pokaltitler og et renomme i fodboldeuropa, vi ikke må miste, fordi nogen skriger på noget, som er idiotisk i forhold til det, vi står for, lyder det fra nordmanden.

Allerede torsdag aften får Ståle Solbakken og co. muligheden for at svare de mange kritikkere igen, når klubben kan sikre sig adgang til endnu et europæisk gruppespil, hvis holdet formår at slå Rijeka i Parken.

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto