Fodbold nyheder

Agent om United:
De burde have tabt 7-1

Af Daniel Fisker

Donny van de Beeks agent er ikke ligefrem tilfreds med, at Manchester Uniteds nye kreatør hidtil kun er blevet brugt som indskifter i Premier League.

Article image

Donny van de Beek fik en lovende start på sin Manchester United-karriere, da han blev indskiftet efter 67 minutter i Premier League-kampen mod Crystal Palace, hvor han pyntede på resultatet med sin debutscoring. ”The Red Devils” tabte ganske vist 1-3, men Van de Beek havde meldt sin ankomst.

I den efterfølgende Carabao Cup-kamp mod Luton startede Van de Beek inde, hvorefter han spillede, indtil han blev udskiftet efter 78 minutters spil. I den seneste Premier League-kamp mod Brighton & Hove Albion blev han dog først indskiftet, da der var taget hul på kampens tillægstid. Det er hollænderens agent ikke ligefrem tilfreds med.

- En indskifter. Det kan jeg slet ikke lide. Jeg kunne ikke selv lade mig indskifte, hvis der var fire minutter tilbage af kampen, udtaler Donny van de Beeks agent Sjaak Swart ifølge Daily Mail.

I kampen mod Brighton & Hove Albion nåede Van de Beek dog at spille en vigtig rolle, selvom han ikke fik ret mange minutter på banen. Han tilkæmpede sig således det straffespark, som blev tildelt Manchester United efter en VAR-kendelse. Bruno Fernandes sikrede herefter ”The Red Devils” en spinkel 3-2-sejr fra 11-meterpletten.

- Jeg er nødt til at understrege, at han lavede yderligere tre gode ting.

- Straffesparket, hvor sejrsmålet kom fra, det kom fra ham.

- Normalt burde de have tabt 7-1. Brighton ramte stolpen og overliggeren fem gange. De har et fint hold, men den slags bør ikke ske til Manchester United.

Donny van de Beek skal forsøge at kæmpe sig til en plads på den centrale midtbane, hvor Bruno Fernandes, Paul Pogba og Nemanja Matic eller Scott McTominay er garanteret en startplads. Manchester Uniteds nye hollandske kreatør slår næppe Bruno Fernandes af pinden, men der er en vis sandsynlighed for, at Van de Beek kan få spilletid på bekostning af Pogba.

Mere om Donny van de Beek

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik