Fodbold nyheder

Medie: Fem handler der ville gøre United, City, Arsenal og Spurs glade

Af Nicolai Christensen

Med en uge tilbage af det engelske transfervindue skal det til at være, hvis nogle af topklubberne i Premier League har planer om at forstærke sig. Talksport har kommet med fem handler, der kunne blive en realitet i den sidste uge af vinduet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Alex Telles til Manchester United

Den troværdige journalist Fabrizio Romano har meldt, at de personlige forhold skulle være indgået, og det forlader derfor United med kortene på egen hånd. Porto forlanger eftersigende 150 mio. kroner for den 26-årige back.

Ruben Dias til Manchester City

Benfica bekræftede i går, at de havde indgået en aftale med Manchester City for Ruben Dias, og Nicolas Otamendi i den anden retning. City skulle angiveligt betale omkring 510 mio. kroner for Dias, og Benfica 123 mio. kroner for Otamendi.

Houssem Aouar til Arsenal

Arsenal har haft et 265 mio. kroner-bud afvist af Lyon, men skulle forventes at komme tilbage med et større og forbedret bud, der ligger noget tættere på Lyons pris-krav. Klubbens anfører Pierre-Emerick Aubameyang udtalte i går:

- Selvfølgelig vil jeg have vi henter ham. Han ville komme med noget kvalitet. Lad os se hvad der sker. Jeg kan ikke skjule det, selvom han stadig er i Lyon, udtalte han til Canal+.

Milan Skriniar til Tottenham

Skriniar var ikke på banen i Inters kamp imod Fiorentina i weekenden, og slovakken skulle eftersigende være Mourinhos førsteprioritet. Inter-træner Antonio Conte har udtalt, at de sælger ham, hvis det rigtige bud kommer.

Andreas Pereira til Lazio

Manchester United-spilleren skulle være tæt på en lejeaftale med Lazio. Brasilianeren har ikke spillet en kamp for United i denne sæson, og ”The Red Devils” skulle være klar til at lade midtbanespilleren tage afsked med Pereira.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Villarreal