Tottenham - Newcastle

England: Premier League
Tottenham L. Moura (25)
Tottenham Hotspur StadiumFuld tid1-1
Newcastle C. Wilson (Str. 90)
LineupReferat

VAR-afgøring røver Spurs for tre point

Af Mads Sigh Lund Andersen

En straffesparkskendelse dybt inde i tillægstiden, tillod Newcastle at få et 1-1 resultat imod Spurs.


I dagens kamp mellem Tottenham og Newcastle ville vinderen kunne tage et godt spring og i tabellen, da begge hold havde tre point efter to spillerunder inden dagens kamp. Tottenham skulle forsøge at bygge videre på deres gode stime, hvor de har vundet tre kampe i træk (og blevet givet sejren i Carabao Cuppen efter Leyton Orient var nødt til at trække sige på grund af positive Coronavirus tests).

Newcastle viste både igennem deres startopstilling, og deres spil i første halvleg, at deres mål i denne kamp, var at få et point med tilbage til Nordengland. De stillede op med en fem-back kæde, og overlod styringen af kampen til Spurs.

Dette udnyttede Tottenham også i første halvleg, hvor de skabte flere store chancer. Efter 25 minutter var det Lucas Moura, der åbnede scoringen på Tottenham Hotspur Stadium. Kane modtog bolden på kanten af feltet. Her tog han et træk forbi en modstander, og lagde bolden på tværs af målet, hvor Lucas kom forrest på bagerste stolpe, og skubbede bolden over stregen – 1-0 til Spurs.

Som nævnt før skabte Tottenham et hav af chancer i første halvleg, hvor Son ramte stolpen og overliggeren. Kampens spiller efter de første 45 minutter, på trods af stillingen, var også helt klart Karl Darlow i Newcastle-målet, der lavede en række imponerende redninger.

I anden halvleg kom Newcastle bedre med i kampen, men det var stadig Spurs, der havde overtaget, og en 2-0 scoring så mere sandsynlig ud en end udligning. Dette ændrede sig dog, da Andy Carrol kom højst på en bold ind i feltet, hvor hans hovedstød ramte Eric Diers arm, og efter en tur ud til tv-skærmen ved sidelinjen dømte dommeren straffespark til Newcastle. Dette straffespark eksekverede Callum Wilson, og så stod det 1-1 efter 95 minutter.

Det blev også, hvad kampen endte, og dermed deler de to hold pointene – et resultat som Newcastle vil være mest tilfredse med.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik