Fodbold nyheder

Inter med massiv interesse i Chelsea-motor

Af Christian Kern Hansen

Inter skulle angiveligt være meget opsatte på at tilknytte den franske Chelsea-motor N´Golo Kanté

Article image
Ritzau-Scanpix

N´Golo Kanté har gennem flere sæsoner været en særdeles vital figur på Chelsea-mandskabet, og med hans fornemme evne til blandt andet at erobre bolde mange forskellige steder på banen har gjort ham til en meget populær herre på Stamford Bridge, men selvom Kanté er respekteret af fansene og klubben, så kan den franske verdensmester alligevel måske være på vej væk fra den engelske hovedstad.

Ifølge det britiske medie Daily Mail er der flere rygter der beretter om, at Inter ligefrem er desperate efter at få fingrene i den letbenede midtbaneprofil, men samtidig skriver det britiske medie også, at den italienske avis Gazetto dello Sport beretter om, at Inter ikke har de fordnødne økonomiske muskler til at betale franskamandens pris, der lyder på i omegenen af 375 millioner danske kroner, og Milano-klubben er derfor nødsaget til at sælge nogle spillere inden at de kan købe Kanté lyder meldingen fra Gazetto dello Sport.

Kanté har været i den engelske hovedstadsklub siden sommeren 2016, hvor han kom til fra ligakonkurrenterne Leicester. Kanté har spillet 172 kampe for "The Blues".

Mere om N'Golo Kanté

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto