Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Nicolai Christensen

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har accepteret personlige forhold med Porto-back Alex Telles, og den 27-årige brasilianer kunne nu være på vej til en femårig aftale med klubben. (RMC Sport – via Mirror)

United er nødt til at speede processen op for at sikre handlen, da Paris St-Germain har steppet op deres interesse i Telles. (O Jogo)

Rennes vil have Chelsea til at inkludere to spillere, hvis aftalen med Rennes-keeper Edouard Mendy skal blive til noget. Engelske Fikayo Tomori er en af dem som den franske klub gerne ville have fat i. (Football Insider)

Sheffield United-manager Chris Wilder siger, at klubben har haft snakke med Liverpool over en mulig låneaftale med engelske Rhian Brewster. (Yorkshire Live)

Men Crystal Palace vil også gerne hente Brewster fra mestrene på en permanent aftale. (90Min)

Crystal Palaces potentielle salg af 24-årige Alexander Sørloth til RB Leipzig vil give penge til en handel med Brentfords algierske offensiv-spiller Said Benrahma. (Guardian)

Ethvert skifte væk fra Southampton for Danny Ings er ”100% ikke til forhandling” ifølge manager Ralph Hasenhüttl.

Leeds er stadig interesserede i at købe argentinske Rodrigo de Paul fra Udinese. (Fabrizio Romano)

Amerikanske forsvarsspiller DeAndre Yedlin ser ud til at forlade Newcastle til fordel for Besiktas. (NBC)

Arsenal, Leeds og Wolverhampton er alle interesserede i Readings 18-årige midtbanemand Michael Olise. (Football League World)

Newcastle er tæt på at hente Peru-playmaker Rodigo Vilca fra Deportivo Municipal. (Mail)

Burnley-manager har beskrevet klubbens måde at agere på transfervinduet som ”Sidste minut og smart”. (Mail)

Leicester-manager Brendan Rodgers siger, at kantspiller Demarai Gray har en beslutning at tage vedrørende sin fremtid, og at den 24-årige ultimativt vil afgøre, hvornår han forlader klubben. (Leicester Mercury)

Crystal Palace-manager Roy Hodgsons beslutning om at tilbyde en kontrakt til den tidligere landsholdsback Nathaniel Clyne – som i øjeblikket træner med sin barndomsklub – vil afhænge af 19-årige Nathan Fergusons genoptræning fra skade. (Football London)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik