Fodbold nyheder

Bayern-stjerne sår tvivl om fremtiden

Af Daniel Eckford-Olsen

Bayern Münchens Lucas Hernández udtrykker sin usikkerhed om hans fremtid i den tyske klub.

Article image

Det er nu et år siden at 24-årige Lucas Hernández skiftede fra Atlético Madrid til FC Bayern München. Den franske forsvarsspiller har på det år ikke fået slået sig fast som stamspiller, han nåede derimod blot 11 kampe for de tyske mestre.

En lang skadepause holdte ham i vinters fra startopstillingen og træningsbanen, og det har plantet noget frustration forklarer franskmanden. Bayern-klubben kan heller ikke være tilfredse med udfaldet, da de sidste sommer betalte 595 millioner kroner, havde klubben nok sigtet efter en stamplads for den unge franskmand. Men sådan blev det ikke og nu sår franskmanden tvivl om hans fremtid i Bayern, han vil videre hvis ikke situationen ændrer sig, skriver Sport Bild.

-Jeg har lige underskrevet kontrakten og har endnu fire år tilbage. Men alt afhænger af det næste år og den næste sæson. Men hvis det bliver ved med at være kompliceret som nu, må jeg kigge efter alternativer, udtaler Lucas Hernández i et interview med tyske Telefoot.

Mere om Lucas Hernández

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto