Fodbold nyheder

Inter forsøger at afsætte Eriksen i London

Af Christian Bang Jensen

Ifølge ”The Guardian” har Inter forhørt sig hos Chelsea med henblik på at skippe den danske landsholdsspiller tilbage til London.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne om den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen og hans fremtid er taget til den seneste måned. Først var det den 28-årige midtbanespillers tidligere klub Tottenham, der skulle have vist interesse, og nu er det en ny Premier League-klub, som meldes i kontakt med Christian Eriksens nuværende klub Inter.

Ifølge det engelske medie The Guardian, har Inter været i kontakt med Chelsea om danskeren, men her skulle interessen ikke være stor. Londonklubben er ikke interesserede i at hive danskeren tilbage til Premier League skriver avisen.

Grunden til at Inter har kontaktet Chelsea skulle være, at den tidligere Chelsea-manager Antonio Conte er ude efter midtbanekrigeren N’Golo Kante, men da italienerne ikke har midlerne til at købe franskemanden fri, har man forsøgt at få en byttehandel op at stå.

Først indebar buddet på N’Golo Kante kroaten Marcelo Brozovic, men det blev afvist af Chelsea. Efterfølgende spurgte italienerne, om englænderne var interesserede i Christian Eriksen, men her blev der ifølge avisen svaret pænt nej tak.

Chelsea har hentet markante forstærkninger ind i dette vindue, hvor både Hakim Ziyech, Timo Werner og Kai Havertz er kommet til den blå del af London. Dertil har man holdt på både Mason Mount og Tammy Abraham, der begge fik et mindre gennembrud i den seneste sæson. Det gør, at der ikke er behov for Christian Eriksen i Chelsea på nuværende tidspunkt.

Danskeren har haft det svært i Milano-klubben, som han kom til i januar. Her er det blevet til 26 kampe, hvor de fleste er kommet fra bænken.

Mere om Christian Eriksen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik