Fodbold nyheder

Medie:
To Barca-stjerner skal forlade klubben

Af Daniel Eckford-Olsen

Ifølge Marca skal to stjerner forlade Barcelona for at gøre plads til nye kræfter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Barcelona står efter 2-8-nederlaget overfor en række store ændringer og nye tiltag. Ronald Koeman har efter han kom til klubben også ytret, at truppen trænger til nogle ændringer. Messi og Pique har før været nævnt i sammenhæng med et skifte væk fra Catalonien, men to andre stjerner er angiveligt på vej væk fra klubben.

At få 32-årige Rakitic og 33-årige Suarez solgt er en prioritet for klubben og den hollandske træner, skriver Marca. Suarez der de seneste par sæsoner har døjet med skader skulle efter sigende have flere muligheder i Europa, mens MLS-klubber også skulle have meldt sig i kampen om angriberen underskrift. Rakitic der ligesom Suarez har kontrakt til 2021 i Barcelona, er derimod længe blevet rygtet til hans tidligere klub Sevilla.

-Jeg vil det bedste for klubben og i øjeblikket er det min intention at blive, men hvis klubben ombestemmer sig og jeg ikke er ønsket i Barcelona mere, har jeg intet problem med at snakke med dem der beslutter ting som disse, udtalte Suarez til Marca.

Spillerne er tilsyneladende klar over situationen i Barcelona, og med ny træner i klubben kan ingen spillere vide sig sikre på deres fremtid. Nu bliver de spændende at se hvor Barcelona ender henne, ændringerne er på vej.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik