Fodbold nyheder

FCK´er blandt de bedste i Europa League

Af Raymund Nelausen

Efter sin kamp mod Manchester United er Karl-Johan Johnsson blevet hyldet fra flere sider af. UEFA har også lagt mærke til hans pragtpræsentation og nomineret ham til rundens spiller.

/Ritzau Scanpix
/Ritzau Scanpix

13 redninger hev Karl-Johan Johnsson op af hatten, da F.C. København var tæt på at slå Manchester United ud af Europa League. Gang på gang sørgede svenskeren for, at "Løverne" stadig var en del af kampen, og det var kun en straffesparksscoring, som kunne overliste Johnsson.

Det har UEFA nu valgt at hylde, da målmanden er udvalgt som en af de bedste spillere. Han er blevet nomineret til prisen som rundens spiller i Europa League, hvor han kæmper mod Nicolo Barella fra Inter, Lucas Ocampos fra Sevilla og Taison fra Shakhtar Donetsk.

Efter mandagens kamp mod Manchester United meldte flere medier, at Karl-Johan Johnsson havde skrevet historie, da han med sine 13 redninger var den målmand, som havde haft flest redninger i en Europa League-kamp siden 2009. Nu kan svenskeren så skrive historie på ny, hvis han formår at vinde prisen som rundens spiller i Europa League.

Mere om Karl-Johan Johnsson

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik