Fodbold nyheder

Bayern er tæt på at hente to skotter

Af Christian Kern Hansen

Bayern München skulle tilsyneladende være tæt på at hente to unge skotter. En fra Hearts og en fra selveste Celtic.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München er på udkig efter unge forstærkninger til truppen, og klubben skulle ikke være langt fra at få underskrifter på to lovende skotter, der begår sig i henholdsis Hearts og Celtic.

Det tyske medie Bild skriver, at den sydtyske gigant har inviteret Hearts-talentet Aaron Hickey på rundtur i klubben, hvor han vil kunne opleve de fornemme faciliteter som klubben er i besiddelse af. Ifølge det tyske medie skulle Bayern München være klar på at betale de i nærheden af 12 millioner danske kroner, som Hearts eftersigende skulle kræve for det unge forsvarstalent. Bayern München er dog ikke alene om at ville tilknytte det unge stopper-talent. Også Celtic-manageren Neil Lennon skulle ifølge Glasgow Times anse Hickey som en potentiel backup til Greg Taylor.

Det tyske medie Bild skriver samtidig med rygtet om Hickey til Bayern også, at sydtyskerne er tæt på hente det blot 16-årige Celtic-talent Barry Hepburn, der optræder som kantspiller, men der skulle ikke være nogen transfersum på plads endnu.

Mere om Aaron Hickey

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik