Fodbold nyheder

James Rodríguez vil til Atlético Madrid

Af Raymund Nelausen

James Rodríguez har længe lignet en færdig mand i Real Madrid og været rygtet til flere storklubber rundt i Europa. Han vil dog selv gerne blive i Madrid, hvor rivalerne fra Atlético skulle være interesseret i ham.

Article image
Ritzau-Scanpix

De sidste sæsoner har det ikke været prangende for James Rodríguez i Real Madrid. I den seneste sæson spillede han kun otte kampe i La Liga, og tidligere har Rodríguez også været udlejet til Bayern München. Nu ser det kapitel i Madrid ud til at være ovre, i hvert fald i den hvide-trøje.

Mediet Golazo de Gol melder ud, at James Rodríguez meget gerne vil skifte til rivalerne fra Atlético Madrid. Den 29-årige colombianer har tidligere været rygtet til Inter, Benfica og Manchester United, hvor sidstnævnte var mest ivrig efter Rodríguez. Colombianeren kan dog ikke vente længere på de klubber og skifter nu til Atlético Madrid

Forhandlingerne mellem Madrid-klubberne skulle allerede været afsluttet, og det er kun et spørgsmål om tid, før James Rodríguez bliver præsenteret på Wanda Metropolitana. Angiveligt får Real Madrid 110 millioner for Rodríguez, som i stedet får lov til at genstarte karrieren hos Diego Simeone.

Mere om James Rodríguez

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik