Fodbold nyheder

Anderlecht-spiller til Glasgow Rangers skaber måske plads til Bundu?

Af Henrik Varbøl Andersen

Siden fredag har rygtet kørt med AGF-profilens forestående skifte til den belgiske storklub, som måske nu har skaffet plads i truppen ved at sælge en spiller til Rangers.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tipsbladet skriver i dag, at Anderlecht har solgt Kemar Roofe til skotske Glasgow Rangers, og det kan nu bane vejen for et Mustapha Bundu-skifte til den belgiske storklub. Anderlecht har bekræftet transferen af Roofe på deres hjemmeside.

I fredags blev Bundu og agenten John Sivebæk spottet i lufthavnen med kurs mod Bruxelles. Det fik rygterne om et forestående skifte væk fra bronzevinderne i Århus til at florere kraftigt. I går aftes bekræftede den århusianske klub så i en fondsbørs-meddelelse at de er i forhandlinger med Anderlecht om netop Bundu.

AGF oplyste i meddelelsen at der forhandles om en pris på 25-30 millioner danske kroner. En pris som der før har været diskuteret, at belgierne ikke ønskede at indfri. Nu gættes der så på, at salget af Roofe har været med henblik på at imødekomme AGF´s pris og for at skabe plads til Bundu i truppen.

Det ventes derfor, at handlen falder på plads i løbet af kort tid.

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik