Fodbold nyheder

Ole Gunnar Solskjær vil hente tre spillere, hvis Sancho-handlen bliver en realitet

Af Nicolai Christensen

Skulle det lykkes Manchester United at hente Jadon Sancho, vil de være på udkig efter spillere til tre positioner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jadon Sancho bliver stadigvæk rygtet til Old Trafford og Manchester United, og det er en handel, som lader til at være lige op over. Men skulle United-manager Ole Gunnar Solskjær få lavet en handel med Sancho, så skulle det angiveligt ikke være den sidste handel for Manchester United i dette transfer-vindue. Det engelske medie Express Sport har nemlig kommet med tre positioner som Solskjær ifølge rygterne, skulle være interesseret i at hente spillere til.

Første position er den offensive-midtbane, hvor Bruno Fernandes for alvor har slået sit navn fast på, men United skulle være interesseret i at hente en backup til Bruno ind. Det har mest af alt noget med Jesse Lingard og Juan Mata at gøre, da de ikke tror på, de to kan udfylde den rolle. På positionen skulle de være interesseret i Aston Villas Jack Grealish og Ajax´ Donny van de Beek, hvilket også er to spillere, som derudover kan spille på andre positioner.

En midterforsvar skulle også være en prioritet, da man udover Harry Maguire og Victor Lindelöf mangler. Eric Bailly og Axel Tuanzebe er ofte ramt af skader, og Phil Jones og Chris Smalling er på vej videre. De ser ud til at tabe kampen om Nathan Ake til Manchester City, som Solskjær ellers tidligere har snakket positivt om, derfor går de nu efter Tyrone Mings, Joe Rodon og Alessio Romagnoli.

Den sidste position skulle være en angriber, men grundet at de har Odion Ighalo på kontrakt indtil det nye år, kunne en handel med en angriber også godt ende med at vente til januar. Den norske-manager overvejer Lyons franske-angriber Moussa Dembele, og har stadigvæk ikke opgivet håbet om Erling Braut Håland.

Manchester United endte i denne Premier League-sæson som nummer tre, og hvem ved, måske er det forstærkninger på disse positioner, som kan gøre dem til titel-kandidater til næste sæson.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik