Fodbold nyheder

Barca-præsident opgiver Neymar og Martinez

Af Daniel Fisker

Den økonomiske krise kradser i FC Barcelona, hvor der ikke er råd til de helt store armbevægelser denne sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona startede sommeren med at skifte Arthur ud med Miralem Pjanic i en ekstraordinær byttehandel. Den catalanske storklub havde forinden sikret sig angrebstalentet Trincão, men nu har coronakrisen for alvor sat sit aftryk i Barcelona.

Tidligere på året sendte optimistiske transferrygter prominente spillere såsom den gamle kending Neymar og Inters angrebsstjerne Lautaro Martinez til Camp Nou. Nu løfter Barcelona-præsidenten Josep Maria Bartomeu sløret for den anderledes umulige situation i Barcelona.

- Vi havde fulgt Pjanic i lang tid. Han var altid glad for udsigten til at kunne komme til Barca, så det var ikke en overraskende transfer. Han får nemt ved at integrere sig som en vigtig spiller, udtaler Josep Maria Bartomeu ifølge FC Barcelonas officielle hjemmeside.

- Det var Arthurs beslutning at forlade Barca. Vi skulle have fornyet hans kontrakt nu, men den økonomiske situation gjorde det rigtig svært for os at underskrive kontraktforlængelser.

- Vi indgik en aftale om, at han skulle spille for Barca, indtil Champions League var færdigspillet. Men han vendte ikke tilbage fra sin mini-ferie, så vi har åbnet en sag mod ham.

- Barca har forhandlet med Inter omkring Lautaro, men forhandlingerne er stoppet. Situationen opmuntrer ikke til store investeringer.

- Neymar? I den aktuelle situation er det umuligt. PSG vil heller ikke sælge ham.

De nu mere beskedne transferrygter sender i øjeblikket Chelsea-spilleren Willian, som har kontraktudløb denne sommer, til Barcelona, som efter sigende også er interesserede i Manchester United-højrebacken Diego Dalot.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig