Leeds - Barnsley

England: Championship
Leeds M. Sollbauer (28)
Elland RoadFuld tid1-0
Barnsley
LineupReferat

Politiets bøn til Leeds United

Af Raymund Nelausen

Leeds United er tæt på oprykning til Premier League, og derfor beder politiet fansene om at fejre triumfen derhjemme frem for byens gader.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det kan blive en historisk sæson på Elland Road, hvis Leeds United formår at spille sig i Premier League for første gang siden nedrykningen i 2004. Det har været 16 lange år for fansene, og de vil med sikkerhed fejre triumfen i stor stil.

Det forventer politiet i byen også, og derfor er de kommet med en bøn til fansene. West Yorkshire Politi har udtalt, at det er vigtig for borgerne at følge regeringens retningslinjer under den nuværende pandemi, selvom en historisk oprykning skal fejres.

Politiet frygter lignende scener, som da Liverpool-fansene fejrede Premier League titlen ude foran Anfield. Her blev der hverken holdt afstand til hinanden eller taget hensyn til andre forholdsregler. Politiet foretræker derfor, at fansene fejrer oprykningen derhjemme.

I aften kan Leeds United spillere sig tættere på Premier League, når de møder Barnsley på Elland Road. Med en sejr vil de være et point fra oprykningen. Om der så bliver fest ude foran Elland Road efter næste runde, må tiden vise.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik