S. Armstrong (12), M. Obafemi (90)
David Øhrstrøm

Stor United-skuffelse i overtiden

Det blev en aften til glemmebogen for ”De Røde Djævle” hjemme mod Southampton.
Manchester United skulle forsøge at fortsætte deres fremragende stime, der havde budt på lutter sejre, og de kunne med endnu en sejr komme i top-fire for første gang i sæsonen. Southampton havde derimod ikke det store at spille for, da både europæisk deltagelse og nedrykning ikke længere var et tema på den engelske sydkyst.

Til trods for, at gæsterne ikke havde det store at spille for, kom de flyvende ud af starthullerne, og bragte sig foran efter blot. Paul Pogba fumlede på kanten af feltet og efter en hurtig erobring, kunne Redmond chippe bolden ind til Armstrong, der overraskende sparkede gæsterne i front på Old Trafford.

Det fik dog i den grad værterne til at vågne op og på bare tre minutter, havde United vendt 0-1 til 2-1. Efter tyve minutter sparkede Rashford bolden i kassen fra tæt hold efter adræt forarbejde fra Martial. Få øjeblikke efter var Martial i målscorerens rolle, da han trak ind fra venstresiden og sparkede bolden op i nærmeste målhjørne.

Kampen fandt et mere roligt tempo, og der var chancer til begge hold det næste lange stykke tid. ”De Røde Djævles” føring hold dog til pausen, og de virkede generelt i kontrol. ”Saints” kom bedre med i anden halvleg, men de havde svært ved at presse værterne for alvor. United begik dog den fejl, at de trak sig længere og længere tilbage på banen og stort set bare forsvarede i sidste del af anden halvleg. Vi skulle dog helt ind i det femte af i alt ti overtidsminutter, inden Obafemi listede bolden over stregen på et hjørnespark.

Dermed mistede Manchester United et stort skridt i jagten på top-fire, da de nu er á point med Leicester, men indtager femtepladsen på en dårligere målscore. Southampton indtager stadig en 12. plads, og de kan i stedet begynde at kigge frem mod næste sæson.