Southampton - Manchester C

England: Premier League
Southampton C. Adams (16)
St. Mary's StadiumFuld tid1-0
Manchester C
LineupReferat

Southampton vinder mod svagt City-mandskab

Af Daniel Pantic

Manchester City var søndag aften på besøg hos Southampton i det sydlige England, og det skulle vise sig at være en svær opgave.

Manchester City vandt fornylig 4-0 mod de nykårede Premier League-mestre fra Liverpool, og udekampen mod Southampton skulle udbygge forspringet ned til tredjepladsen.

City satte sig som forventet på kampen, men stik imod spil og chancer var det hjemmeholdet som kom foran først i kampen. Zinchenko smed bolden på midten af banen, og bolden blev opfanget af Stuart Armstrong, som kunne sende bolden videre til Che Adams. Adams kunne se at Ederson var langt ude af sit mål, og Southampton-spilleren kunne dermed score fra 40 meter.

Herefter satte Manchester City sig igen på kampen, men de kunne ikke få hul på bylden, og det var dermed 1-0 til Southampton ved pausen.

I anden halvleg fortsatte gæsterne fra Manchester presset, men både forsøgene fra David Silva og Bernardo ville bare ikke ind i nettet. Resten af kampen var en belejring af Southampton-målet, men City havde problemer med at tilspille sig de store chancer.

Kort før tid fik Kevin de Bruyne chancen ved et frispark på kanten af feltet, men belgieren måtte se sit forsøg gå i muren, og dermed endte kampen 1-0 til Southampton.

Manchester City har otte point ned til Leicester på tredjepladsen, mens Southampton kravlede op på 13. pladsen.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Paris SGChampions League - RB Leipzig - Atlético Madrid