Fodbold nyheder

Træner om Chelsea-køb:
Han kan være et mareridt

Af Daniel Fisker

Ajax-træneren Erik Ten Hag har slået fast, at den kommende Chelsea-spiller Hakim Ziyech kan være et mareridt.

Article image

Chelsea løftede i februar sløret for, at man havde købt Ajax-profilen Hakim Ziyech for omkring 270 millioner kroner. Der var tilsyneladende tale om et røverkøb, men nu har Ajax-træneren Erik Ten Hag løftet sløret for, at Ziyech er andet og mere end en talentfuld fodboldspiller.

- Han kan være en træners værste mareridt, men man er nødt til at give ham plads, udtaler Erik Ten Hag ifølge CaughtOffiside.

- Hakim er ”du får, hvad du ser”. Man kan se, hvad hans følelser gør ved ham i dag. Det er en følelsesladet dag for Hakim, men jeg håber på, at han vil se tilbage på det med glæde. Han kommer til klubben som en stor mand i Chelsea – en topklub i Europa. Det er ekemplet for de yngre spillere her.

- Først blev han den bedst her. Herefter vandt han titler, og så tog han det store skridt. Han har karakter – han er stædig – men det er også, hvad der gør ham fantastisk. Han kan se ting, som ingen andre kan se.

Det er helt sikkert, at Ziyech bliver et aktiv for Chelsea og angrebet hos ”The Blues”, men nu har Frank Lampard fået en advarsel i forhold til, hvad han også kan forvente sig af marokkaneren.

Mere om Hakim Ziyech

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik