Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Simon Lindgren

Achraf Hakimi er tæt på et skifte til Inter, mens Koulibaly vil til Manchester City.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inter er tæt på at hente Real Madrid-spilleren Achraf Hakimi, der i to sæsoner har været lejet ud til Borussia Dortmund. Angiveligt lyder transfersummen på cirka 300 millioner kroner for den 21-årige spiller (Guardian)

Den senegalesiske forsvarsspiller Kalidou Koulibaly vil gerne forlade Napoli og skifte til Pep Guardiolas Manchester City (Mundo Deportivo)

Det tyder på, at PSG-spilleren Layvin Kurzawa skriver under på en ny fireårig kontrakt med de franske mestre, som ellers har kontraktudløb 30. juni. Arsenal er tidligere blevet meldt interesseret i den dygtige back (The Sun)

Den norske angriber Erling Haaland tænker ikke på at forlade Dortmund, selvom han både er rygtet til Manchester United og Real Madrid (Westdeutsche Allgemeine Zeitung)

Dani Ceballos har hintet et skifte tilbage til sin første klub Real Betis, når den spanske midtbanespiller vender tilbage til Real Madrid efter sit lejeophold i Arsenal (Marca)

Gimnasia y Esgrima La Plata-manageren Diego Maradona håber at kunne trække den tidligere Ballon d’Or-vinder Ronaldinho ud af sin pension for at spille for Maradonas argentinske klub (Marca)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik