Levante - Atlético Madrid

Spanien: La Liga
Levante
Estadio Camilo CanoFuld tid0-1
Atlético Madrid B. González (15)
LineupReferat

Tre på stribe for Atlético Madrid

Af Christian Bang Jensen

Det blev tre på stribe for Atlético Madrid, da de tirsdag aften slog Levante på udebane med 1-0.

Article image
Ritzau-Scanpix

Diego Simeone, assistenten German Burgos og resten af Atlético Madrid-mandskabet jagter en top-fire plads i denne La Liga-sæson, og med syv point for tre kampe er de kommet godt fra land efter coronapausen. Tirsdag galt det en udekamp mod Levante, på deres "nye" hjemmebane; Estadi Olimpic Camilo Cano i La Nucia - 125 kilometer væk fra hjembyen Valencia. Her skulle Atletí hente den tredje sejr på stribe, og kampen blev en sand Atlético Madrid-speciel.

I første halvleg havde de blå-klædte gæster bolden mest, og Levante blev ikke levnet mange chancer. I stedet kom "Los Colchoneros" foran efter et kvarters spil. Et frispark lige uden for Levantes felt, blev sendt tilbage til en umarkeret Koke, der med en følt stikning fandt Marcos Llorente, som i et hurtigt ryk og en fantastisk førsteberøring satte den direkte oppasser. Helten fra Anfield kom ind i boksen, hvor han sendte bolden tilbage mod Diego Costa. Angriberen fik ikke træf på den, men det gjorde Levante-forsvarsspilleren Bruno Gonzalez til gengæld og han kom til at bringe gæster foran 1-0.

Den stilling holdt resten af kampen, for selvom Levante pressede mere og mere på i anden halvleg, blev det en Atlético Madrid og Simeone-speciel, hvor Europas bedste forsvarsværk stod fast og sikrede det 14. clean sheet i sæsonen for målmand Jan Oblak.

Med sejren rykker Atletí foran Sevilla og op på tredjepladsen med 55 point. Andet steds fik Getafe kun 1-1 mod Valladolid, og sæsonens mål om en top-fire placering for hovedstadsklubben, synes derfor tæt på fuldført.

Levante derimod har ikke meget tilbage at spille for i denne sæson. Ni point op til europæiske pladser og 12 point ned til nedrykningsstregen placerer klubben fra Valencia på en solid 11. plads i ligaen.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Paris SGChampions League - RB Leipzig - Atlético Madrid