Fodbold nyheder

Avis:
Barcelona sænker prisen på Coutinho

Af Daniel Fisker

FC Barcelona er efter sigende interesserede i at slippe af med Philippe Coutinho inden 1. juli.

Article image
Ritzau-Scanpix

Coronavirussen har medført en økonomisk krise i FC Barcelona, hvorfor den catalanske storklub prioriterer at skære ned på lønudgifterne. I den forbindelse er man efter sigende interesseret i at afskibe Philippe Coutinho, som i denne sæson er udlejet til Bayern München.

Mirror rapporterer, at man i Barcelona er så interesserede i at slippe af med Coutinho, at prisen på brasilianeren nu er blevet sænket til 520 millioner kroner. Barca vil dermed tage til takke med mindre en halvdelen af, hvad de i januar 2018 betalte for den brasilianske kreatør.

Den nedsatte pris er ifølge den engelske avis et udtryk for, at FC Barcelona vil afskibe Coutinho inden onsdag den 1. juli. En retur til Premier League, hvor Chelsea, Tottenham og Newcastle United er interesserede, ligger i kortene, men Premier League-trioen vil efter sigende ikke indordne sig under Barcas transfer-deadline.

Chelsea, Tottenham og Newcastle United foretrækker efter sigende at leje Coutinho i næste sæson, hvorfor Bayern München også stadigvæk skulle være inde i billedet. Ledelsen i FC Barcelona foretrækker en permanent afsked med Coutinho.

En permanent afsked med Coutinho kan ifølge Mirror komme i stand ved, at en bejler køber brasilianeren denne sommer. Det er dog også en mulighed, at Coutinho skal afskibes i en byttehandel eller ved et lejeophold, hvor den klub, som lejer Coutinho, også forpligter sig til at købe ham, når lejeaftalen udløber.

Philippe Coutinho har spillet i alt 32 kampe for Bayern München. Han har scoret ni mål og leveret otte assists. Den 28-årige midtbanespillers lejekontrakt med den sydtyske storklub udløber den 30. juni, hvilket kan være udslagsgivende for, at FC Barcelona er interesserede i en afklaring før den 1. juli.

Mere om Philippe Coutinho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik