Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Toon-games of Glory

Indkast.dk har været i historiebøgerne og fundet nogle af de største Newcastle-kampe…
Newcastle vs. Barcelona: 3-2
Dato: September 1997
Kommentar: Legenden Asprilla lavede hattrick for Newcastle, hvilket gjorde, at de efter 49 minutter førte med 3-0, inden Keith Gillespie også scorede imod Barcelona, der blandt andet havde Rivaldo og Luis Figo på holdet.


Newcastle vs. Juventus: 1-0
Dato: Oktober 2002
Kommentar: Efter at have tabt de første tre kampe i Champions League-gruppen besejrede Newcastle ”Den gamle Dame”. Andy Griffin scorede på selveste Gianluigi Buffon, men englænderne fik senere hjælp af træværket og en godt spillede reservekeeper Steve Harper.


Feyenoord – Newcastle: 2-3
Dato: November 2002
Kommentar: Efter sejren over Juventus fortsatte ”Toon Army” efter et sent mål af Craig Bellamy og et flot Champions League-eventyr kunne fortsætte!


Inter – Newcastle: 2-2
Dato: Marts 2003
Kommentar: På et pakket San Siro scorede Alan Shearer to gange, men Newcastle skulle vinde. Det gjorde de ikke, da Bellamy og Laurent Robert misbrugte nogle store chancer på en meget dramatisk aften.


Marseille – Newcastle: 2-0
Dato: Maj 2004
Kommentar: Newcastle var kommet i Europa League-semifinalen, efter de havde slået de formstærke Mallorca og PSV ud. Efter et målløst opgør i England var selveste Didier Drogba meget hård ved Newcastle, der ikke kom i den europæiske finale, selvom de havde spillet en god sæson og blandt andet også sluttede som på femtepladsen i Premier League.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER