Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Pantic

Bayern München tilbyder Hernandez for City-spiller, Icardi tæt på permanent aftale, og AC Milan vil hente Burnley-spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München har tilbudt Manchester City deres 24-årige franske forsvarsspiller Lucas Hernandez, da de øger deres jagt på Citys 24-årige tyske fløjspiller Leroy Sane. (TZ - via Manchester Evening News)

Den argentinske angriber Mauro Icardi er indstillet på at gøre sit skifte til Paris Saint-Germain permanent, efter en aftale til en værdi af 423 millioner kroner er blevet aftalt med Inter Milan. (Sky Sports)

AC Milan har vist interesse i at hente Burnley-midtbanespiller Jeff Hendrick på en fri transfer. (Sky Sports)

Leicester City har intensiveret deres interesse for Celtics 22-årige norske forsvarsspiller Kristoffer Ajer. (Nicolo Schira, via Leicestershire Live)

Birmingham City-manager Pep Clotet forventer opmærksomheden på teenage midtbanespiller Jude Bellingham til at stige, hvis Championship kommer i gang igen, med Manchester United og Borussia Dortmund stærkt interesseret i den 16-årige. (Sky Sports)

Arsenal har afsluttet transferen af den 19-årige George Smith, som også er berettiget til at repræsentere Norge (VG)

Arsenal har også fornyet deres transferinteresse i den franske Lyon-angriber Moussa Dembele, og har taget kontakt til sine repræsentanter. (L'Equipe)

I mellemtiden er Arsenal indstillet til at afskedige op til 10 spejdere, som har hjulpet med at opdage spillere som 20-årige angriber Reiss Nelson og 18-årige fløjspiller Bukayo Saka, fra klubbens akademi, som en del af besparelses planerne forårsaget af coronavirus-krisen. (Mail)

Real Madrid kan have opgivet håbet om at hente Paul Pogba på grund af midtbanespiller lønkrav. De spanske giganter er ivrige efter at hente den franske stjerne fra Manchester United, men Pogba vil have en løn på 125 millioner kroner per sæson og Madrid frygter at matche dette tal ville forårsage kaos i omklædningsrummet. (Daily Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik