Fodbold nyheder

Tidligere FCK’er på vej retur?

Af Malthe Noes

Ghaneseren har endnu ikke fået spilletid i denne sæson hos sin nuværende arbejdsgiver…

Article image
Ritzau-Scanpix

Mange husker hans drøn i københavner-derbyet mod Brøndby i Telia Parken, hvor han på en halvflugter bankede bolden i kassen foran de gule udebanefans. I hans tid i klubben var den 25-årige ghaneser vældig populær inden, at han tog skridtet videre i sin karriere og skiftede til engelske Leicester. Nu skulle den erfarne midtbanespiller, Daniel Amartey, igen være i Solbakkens søgelys eftersom at udsigten til spilletid er minimal hos englænderne.

B.T. har taget en snak med FCK-manager Ståle Solbakken, som fortæller, at Amartey selv har givet udtryk for, at en returbillet til hovedstaden er interessant. Dog ville én bestemt detalje komme i vejen for skiftet på nuværende tidspunkt, nemlig ghaneserens løn.

- Nej, det ville han ikke. Ikke i nærheden. Men jeg tror ikke, han bliver dyr i transfersum, for Leicester vil gerne af med hans løn. Men jeg tror ikke, at det bliver her og nu, siger Ståle Solbakken til B.T.

Også situationen omkring Amarteys skade trækker ikke i midtbanespillerens retning, da FCK i forvejen bøvler med en længere skadesliste.

Mere om Daniel Amartey

Mere om Leicester

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik