Fodbold nyheder

Manchester United kan miste angriber inden sæsonen genoptages

Af Christian Bang Jensen

Odion Ighalo har indtil videre haft en vellykket tid hos ”De Røde Djævle,” men denne kan være slut før den engelske sæson bliver genoptaget.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United stod i januar og manglede en angriber, der kunne hjælpe klubben i forårets mange kampe, da Marcus Rahsford var blevet skadet. Efter længere tids spekulationer og rygter faldt valget til sidst på den nigerianske angriber Odion Ighalo, der netop havde færdiggjort sæsonen i kinesiske Shanghai Shenhua.

Odion Ighalo har indtil videre nået at score fire mål i de otte kampe, han har fået for ”De Røde Djævle,” men nu kan det være slut. Shanghai Shenhua er ifølge ”Manchester Evening News” ivrige efter at få angriberen tilbage forud for starten på den kinesiske Super League-sæson, der er sat til at begynde i midten af juni eller starten af juli.

Manchester United har stadig ni Premier League-kampe tilbage samtidig med, at den engelsk klub stadig er at finde i Europa League samt FA Cuppen, og derfor håber man på, at lejeaften, der gælder til 31. maj, kan forlænges. Dette ser dog usandsynlig ud ifølge den lokale avis.

Odion Ighalo, der er udtalt fan af Manchester United, har været meget opsat på at blive på Old Trafford efter lejekontraktens udløb. Nigerianeren har i sin karriere spillet for klubber i Norge, Spanien, Italien samt Watford i Premier League, før han tog på eventyr i østen, hvor pengene var store for den 30-årige angriber

Mere om Odion Ighalo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik