AGF - Randers

Danmark: Superligaen
AGF P. Mortensen (90)
Ceres ParkFuld tid1-1
Randers S. Piesinger (36)
LineupReferat

Århus-knægt imod AGF

Af Torsten Brix

Frederik Lauenborg har de seneste år ikke tabt – ligesom Randers – til AGF…

Article image
Ritzau-Scanpix

- Det er dejligt, at det er mod ’GF. Nu har vi skullet spille mod dem to gange, hvor det er blevet aflyst. Det har været op ad bakke, men vi har fået trænet godt, og vi skal til at kigge på dem for tredje gang. Vi glæder os til det, det gør vi helt 100 procent. I en kamp mod ’GF er det selvsagt, at intensiteten er der med det samme. Selv om man bare tænker på det, kribler det i ens ben. Vi glæder os til at give den gas ude på græsset.

Sådan siger Randers-spilleren Frederik Lauenborg, der er Århus-knægt, men altid har spillet for Randers. Netop de to hold skal op imod hinanden på torsdag, og det glæder Frederik Lauenborg sig til, og han siger til Tipsbladet:

- Vi selv skal sørge for at få os op i gear og få os op på 120, som man skal mod ’GF, specielt med den sæson, de har haft, og den form, de er i. Vi har stor respekt for ’GF, men vi skal stadig ud at gøre det, vi er gode til. Det er det, vi har givet dem problemer med de sidste gange, vi har mødt dem.

Randers har nu ikke en masse at være bange for, hvis man kigger i statistikkerne, for de har ikke tabt til AGF siden 2015.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik