Kasper Duelund Jensen

Østjysk deler i Superliga-comeback

Corona-pausen er officielt slut i Superligaen, der torsdag aften var tilbage med et tæt rivalopgør mellem AGF og Randers.
For første gang siden start af marts var der torsdag aften igen Superliga-fodbold på menuen, da AGF tog imod Randers FC på et tomt Ceres Park.

Selvom der altså ikke var nogen mennesker at finde på tribunerne, så havde hjemmeholdet alligevel forsøgt at give kampen nogle attraktive omgivelser ved at stille storskærme op på langsiden med livebilleder af fans hjemme fra stuerne.

I første halvleg virkede dette dog ikke til at have den ønskede effekt - i hvert fald ikke for AGF, der havde det svært mod deres østjyske rivaler, som virkede både solide og særdeles velforberedte.

Hjemmeholdet formåede omvendt heller ikke at gøre det nemt for sig selv. Ni minutter før pausen lod William Eskelinen sig således overrumple af, hvad der ellers lignede et ufarligt langskudsforsøg fra Simon Piesinger.

Herfra var det i resten af kampen op ad bakke for AGF-spillerne, der dog fik svaret flot igen i anden halvleg, hvor gæsterne blev presset længere og længere tilbage på egen banehalvdel.

I dommerens overtid gik den så ikke længere for Randers-spillerne, da Patrick Mortensen helt fortjent fik braget en udligning i kassen efter en fornem assist fra indskiftede Jakob Ankersen.

Dermed sluttede den første Superliga-kamp efter Corona-pausen med 1-1 og en pointdeling i Aarhus. Med resultatet har AGF to point ned til Brøndby på fjerdepladsen, mens Randers har to point op til en plads i mesterskabsslutspillet.