Fodbold nyheder

Tottenham ville sælge Kane

Af Simon Lindgren

Tidligere Tottenham-manager Tim Sherwood hævder, at han er skyld i, at Harry Kane stadig spiller i London-klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Harry Kane regnes for at være en af verdens bedste angribere. Han er anfører på det engelske landshold og har i flere sæsoner i træk været Tottenhams topscorer og talisman. Det er dog langt fra sikkert, at han overhovedet havde været i klubben, hvis det ikke havde været for den tidligere Tottenham-manager Tim Sherwood. I podcasten ‘Squeaky Bum Time Podcast’ fortæller 51-årige Sherwood, at Tottenham var tæt på at sælge Kane.

- De pønsede på at skille sig af med Harry Kane. Måske fordi han havde været udlejet et par gange, fortæller Tim Sherwood.

Tim Sherwood nåede kun at være manager i London-klubben i en halv sæson. Trods sin korte periode i spidsen for klubben mener han, at han er skyld i, at holdets allerstørste stjerne stadig er at finde hos Spurs.

- Jeg tror ikke, at Harry Kane ville være i Tottenham, hvis jeg ikke havde været manager i klubben, fortæller Tim Sherwood.

Der er uden tvivl rigtig mange Tottenham-tilhængere, der er godt tilfredse med, at Kane stadig spiller i klubben. Der var dog ikke mange, der havde særlig stor tiltro til ham tilbage i 2013.

- Der var mange mennesker omkring klubben på det tidspunkt, der mente, at han ikke ville blive en spiller med Premier League-kvalitet, siger Sherwood.

Tim Sherwood var manager i Tottenham i sidste halvdel af 13/14-sæsonen, hvor Harry Kane fik sin første fulde Premier League-kamp. Sæsonen efter bliver han nummer to på topscorerlisten med 21 mål.

Mere om Harry Kane

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik