Fodbold nyheder

Leicester-spiller drømmer om det engelske landshold

Af Simon Lindgren

Hamza Choudhury drømmer om det engelske landshold, men vil først arbejde på at blive fast mand hos Leicester.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leicester har været aldeles fremragende i denne sæson og er lige nu placeret på en tredjeplads i Premier League. En god kombination af unge og rutinerede spillere har gjort, at Leicester igen kæmper med helt oppe i toppen af den bedste engelske række. En af de unge spillere, der har fået et lille gennembrud i denne sæson er den 22-årige midtbanespiller Hamza Choudhury.

Det kan dog være svært at kæmpe sig til spilletid på Leicester’s defensive midtbane, når en af ligaens bedste på den position spiller i samme klub. Wilfred Ndidi er nemlig en af dem som Choudhury skal prøve at slå af. Han har dog store roser til overs for sin holdkammerat.

- Vi har gjort det så godt i denne sæson, at det har tiltrukket mere opmærksomhed til, hvad han gør, men jeg føler, at alle på holdet ved, hvor vigtig og effektiv han er, fortæller Hamza Choudhury til Sky Sports.

I indeværende sæson er det allerede blevet til flere optrædener i Leicester-trøjen end i hele sidste sæson. Indtil videre er det blevet til spilletid i 16 premier League-kampe og en enkelt scoring. Choudhury selv mener, at hans udvikling som spiller skyldes Leicester-manager Brendan Rodgers.

- Jeg føler, at han er kommet ind og har forbedret mange aspekter i mit spil, fortæller Choudhury.

Den tidligere Leicester-bolddreng håber på, at han kan fortsætte sin udvikling. Han har nemlig et mål, som de fleste engelske fodboldspillere drømmer om.

- Jeg har et mål om at spille for det engelske landshold og jeg kæmper hårdt for at komme tæt på. Men jeg prøver at holde begge ben på jorden og arbejde så hårdt som jeg kan for Leicester, og etablere mig selv på det hold før jeg tænker på England, fortæller Choudhury.

Mere om Leicester

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik