Fodbold nyheder

Avis:
Mané er Zidanes plan b

Af Daniel Fisker

Real Madrid holder ifølge Evening Standard et vågent øje med Sadio Mané i Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Evening Standard rapporterer, at Real Madrid-træneren Zinedine Zidane er en stor beundrer af Sadio Mané. Den senegalesiske raket kan således ende i Real Madrid, hvis det ikke er muligt for ”Los Blancos” at få fingrene i Kylian Mbappé og Erling Haaland.

Gareth Bale og James Rodriguez befinder sig efter al sandsynlighed på affyringsrampen på Santiago Bernabeu. Det vil efterlade et tomrum i Real Madrid-truppen, hvis de to kreatører forlader Real Madrid til sommer.

Dette tomrum kan udfyldes af Sadio Mané, hvis Liverpool i det hele taget er villige til at sælge en af deres vigtigste – måske endda deres allervigtigste – spiller. Det vil under alle omstændigheder være en stor gevinst at få fingrene i den fjerdebedste spiller i verden – ifølge den seneste Ballon d’Or-afgørelse.

Den 28-årige senegaleser har fortrinsvis spiller på venstrekanten for Liverpool, men det er mest sandsynligt, at han primært vil blive brugt på højrekanten i Real Madrid, hvilket giver plads til Eden Hazard på sin foretrukne position.

Sadio Mané har spillet 161 kampe, scoret 77 mål og leveret 34 assists, siden han skiftede Southampton ud med Liverpool. Han vandt Champions League med Liverpool i den forgangne sæson, hvor han også blev topscorer i Premier League.

Mere om Sadio Mané

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik