Torsten Brix

Ni mand ud – Neymar og Martinez ind

Storvask i Barcelona kan koste en dansker pladsen sammen med en masse andre spillere…
Tidligere har Indkast.dk – i artiklen: Real Madrid kan sælge for små 4.000.000.000 - berettet om, hvordan ”Kongeklubben” ville kunne sælge for omkring fire milliarder kroner, uden det ville påvirke deres idealopstilling voldsomt.

I dagens udgave af AS er der et stort billede af en skadet Ousmane Dembele fra Champions League-kampen imod hans tidligere arbejdsgiver Dortmund. Dembele har været voldsomt meget skadet, imens han har været i den catalonske storby, men måske bliver han nu solgt? Den store spanske sportsavis – AS – mener, at ni spillere kan være på vej væk fra Barcelona for at skaffe pengene til at købe selveste Neymar og den meget ombejlede Lautaro Martinez.

Ud kan spillere som Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Nelson Semedo, Ivan Rakitic, Junior Firpo, Arturo Vidal, Jean-Cair Todibo og Martin Braithwaite være på vej til at være - til en samlet pris på over to milliarder kroner.

Barcelona-præsidenten Josep Maria Bartomeu er under et voldsomt pres for tiden, men kunne han hente de to offensive spillere til klubben, vil det formentlig påvirke situationen. Det vil det også gøre i forhold til Braithwaite… for hans fremtid i klubben vil ikke være særlig positiv med tanke på de offensive kort, der kan være på vej til La Liga-klubben. Luis Suarez vender formentlig tilbage fra skade til et angreb, hvor også stortalentet Ansu Fati, nyindkøbet Trincao, Lionel Messi og Antonio Griezman er.

Desuden har Barcelona masser af talenter på trapperne, som du kan læse mere om i artiklen - Barcelona 2 - så samlet set ser det sgu lidt skidt ud for Braithwaite, og han skal håbe på, at præsidenten ikke går shop-amok og starter en udrensning.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER