Fodbold nyheder

Sanchez vil holde fast i gylden United-kontrakt

Af Thomas Ræbild Poulsen

Den chilenske offensivspiller vil hellere blive i Manchester end at skifte klub og gå ned i løn, melder ESPN.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Alexis Sanchez i januar 2018 skiftede til Manchester United skrev han under på en særdeles velbetalt kontrakt. Parterne blev enige om en ugeløn på omkring 4,2 millioner danske kroner til chileneren, og den guldrandede kontrakt gør nu, at Sanchez tøver med at skifte væk fra klubben. Det har kilder fortalt ESPN.

Den 31-årige spiller har i øjeblikket skiftet engelsk fodbold ud med Serie A, hvor han tørner ud for Inter. Det har dog været begrænset med muligheder for offensivspilleren i det italienske, da skader har ødelagt en stor del af opholdet. Det er således kun blevet til 15 optrædener og et mål for klubben.

”De Røde Djævle” betaler en del af Alexis Sanchez lønomkostninger under opholdet, og den tidligere Arsenal-spiller er også interesseret i at lave lejeaftalen til en permanent en af slagsen. Det tøver italienerne dog med, da de har betænkeligheder ved de økonomiske omkostninger ved en eventuel aftale.

Den guldrandede kontrakt gør, at det bliver svært for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United at finde en, der vil købe Alexis Sanchez. Derfor kan den norske manager meget vel blive tvunget til at inkludere ham i truppen i næste sæson, selvom chileneren har haft et forfærdeligt ophold i Manchester, hvor han har scoret fem gange i 45 optrædener for klubben.

Alexis Sanchez kontrakt med Manchester United udløber i sommeren 2020.

Mere om Alexis Sánchez

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik