Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Thomas Ræbild Poulsen

Manchester United får ikke lov til at hente Harry Kane til klubben, mens Liverpool og Manchester City kæmper om et italiensk stortalent

Article image
Ritzau-Scanpix

Evertons manager, Carlo Ancelotti, er klar med en plan, der skal overbevise Gareth Bale og James Rodriguez om at komme til Goodison Park. (Daily Mail)

Chelsea er i forhandlinger med Philippe Coutinho, der er på lån i Bayern München, om en mulig transfer til sommer. (Sun)

Tottenham har forklaret Manchester United, at der er ingen mulighed for at hente Harry Kane til Old Trafford, da han har en lang kontrakt, der først udløber i 2024. (Manchester Evening News)

Liverpool og Manchester City kæmper om det italienske stortalent Sandro Tonali, der ser sig selv som en ny Gennaro Gattuso. (Sun)

Mattijs de Ligt er et transfermål for Manchester United, da den 20-årige hollænder har problemer med at falde til i Juventus. (Express)

Liverpool har udset sig Boubakary Soumare og åbner op for en mulig handel. (Teamtalk)

Manchester United er klar til at hente Memphis Depay eller Wilfried Zaha tilbage til klubben, da der er problemer med at hente Jadon Sancho til klubben. (The Daily Express)

Liverpool viser interesse for Marcus Thuram, der er et billigere alternativ i forhold til Timo Werner, som også har været rygtet til klubben. (Express.de)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik