Fodbold nyheder

- There were a lot of Turks out there!

Af Daniel Brix

Eric Cantona ville slås med en politimand, men det satte fighteren Roy Keane en stopper for…

Article image

I 1993 spillede Manchester United to meget dramatiske kampe imod Galatasaray, og de endte med at slå det engelske storhold ud – efter en masse ballade. På Old Trafford endte opgøret 3-3, og i returkampen i Istanbul kogte det hele over.

Efter kampen var blevet fløjtet af, fik Eric Cantona et rødt kort af dommer Karl Rothlisberger, og det sendte franskmanden i et raserianfald, hvor han blandt andet var i nærkontakt med en politimand, der endte med at slå Cantona i nakken, inden United-spillerne kom i omklædningsrummet. Her ville Cantona dog ikke være, da han ville ud igen for at finde politimanden. Om dette siger Roy Keane i den nye bog ”King Eric”.

- Eric var stor og stærk. Han insisterede på, at han ville tilbage på banen og finde politimanden. Det krævede mange spillere og assistenten Brian Kidd at holde ham tilbage.

- Normalt holder jeg mig ikke tilbage for et slagsmål, men end ikke jeg syntes, at dette var en god ide, siger Keane, inden han slår fast om tilstanden på den anden side af omklædningsrummet:

- There were a lot of Turks out there!

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik