Fodbold nyheder

Avis:
Braithwaites fremtid i Barca er usikker

Af Daniel Fisker

Martin Braithwaites fremtid i FC Barcelona er ifølge Diario Sport usikker. Én ting er dog sikker: Danskerens mindstepris.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona var i knibe, da både Luiz Suarez og Ousmane Dembélé var ukampdygtige grundet skader. Dengang var prioriteten at hente en alsidig angrebsspiller med en fornuftig videresalgsværdi.

Valget faldt som bekendt på den danske Leganés-angriber Martin Braithwaite, som helt ekstraordinært blev hentet til Barcelona udenfor transfervinduet. Den catalanske storklub betalte 135 millioner kroner for den 28-årige dansker.

Målet med Braithwaites transfer til Barca var ifølge den spanske avis Diario Sport, at danskeren skulle slå igennem på Camp Nou, hvorefter han skulle sælges videre. Braithwaites agenter så efter sigende allerede på muligheden for et sommerskifte væk fra Barcelona.

Coronavirussen har dog forpurret alle planer. Nu er det ifølge Diario Sport ikke udelukket, at Braithwaite bliver i Barcelona indtil 2021. Det er dog helt sikkert, at Barca ikke slipper danskeren for mindre end de 135 millioner kroner, de selv pungede ud med i februar.

Ledelsen i FC Barcelona vil ifølge Diario Sport ikke udelukke noget som helst i forhold til Braithwaite, selvom planen før coronavirussen var at rejse kapital ved at sælge en spiller. Her var Martin Braithwaite i betragtning til at blive solgt.

Nu er det dog ikke udelukket, at danskeren bliver på Camp Nou. Trænerne er glade for hans professionalisme, mens de mener, at hans alsidighed kan udnyttes. Han kan spille i hele angrebskæden og har en anden profil end klubbens andre angribere.

Braithwaite er faldet godt til i omklædningsrummet, hvor han er vellidt af de nye holdkammerater. Camp Nou gav ydermere danskeren en varm velkomst, mens Barca-træneren Quique Setien også har gjort det klart, at han er fan af danskeren.

Den mest interessante destination for Braithwaite er ifølge Diario Sport Premier League, hvor Everton og West Ham skulle være interesserede, mens der dog efter sigende også er interesse for danskeren i Italien.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik