Fodbold nyheder

Operation ny 9’er er begyndt

Af Christian Bang Jensen

Ifølge flere spanske medier er Real Madrid begyndt at se efter muligheder til pladsen som fremtidens angriber, og det med en mexicaner som favorit.

Article image
Ritzau-Scanpix

Til trods for at Real Madrid købte Luka Jovic i sommer, vil ”Los Blancos” i det kommende transfervindue ud og lede efter en ny angriber, der skal hjælpe franske Karim Benzema.

Luka Jovic-eksperimentet har indtil nu været mislykket med kun to scoringer fra den serbiske angriber i 15 kampe, og i de sidste tre kampe inden Coronapausen var angriberen ikke engang i truppen. Derfor er der snak i klubben om at udlåne serberen, i et forsøg på at få ham tilbage i den form og selvtillid, han vidste hos Eintracht Frankfurt i foråret 2019.

Tillid er der heller ikke meget af til reserven Mariano, og det menes i AS, at den egenudviklede angriber skal se sig om efter en ny klub til sommer. Selv er spilleren ikke meget for at forlade Real Madrid. I forhold til Karim Benzema har ingenting ændret sig, men Zinedine Zidane overvejer ifølge AS og Marca at skifte system og spille med to angribere, da det er det system, som den franske angriber fungerer bedst i.

Ifølge mediet "Don Balon" har Zinedine Zidane forhørt sig om muligheden for at skrive under med den mexicanske angriber Raúl Jiménez fra Wolverhampton. Mexicaneren passer angiveligt perfekt ind i Real Madrid og vil kunne hjælpe Karim Benzema med at løfte angriberopgaverne.

Også spillere som Erling Haaland, Lautaro Martinez, Timo Werner og Kylian Mbappé er på ønskelisten, men disse kan vise sig at blive for dyre for Real Madrid, da Coronavirussen påvirker klubbens økonomi.

Mere om Raúl Jiménez

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Donetsk - Real MadridChampions League - Atalanta - FC MidtjyllandChampions League - Liverpool - AjaxChampions League - Dortmund - LazioChampions League - Manchester U - Paris SG