AGF - Randers

Danmark: Superligaen
AGF P. Mortensen (90)
Ceres ParkFuld tid1-1
Randers S. Piesinger (36)
LineupReferat

Udsættelse, ændring - og nu uden tilskuere

Af Torsten Brix

Det har Jacob Nielsen hvis ikke prøvet før…

Article image
Polfoto

- Det er nærmest helt surrealistisk…

Sådan siger AGF-direktøren Jacob Nielsen til Jyllands-Posten om Corona-virusset, der gør, at Superliga-kampene bliver spillet uden tilskuere. På torsdag skal Randers besøge AGF og det har udviklet sig til en lidt speciel kamp.

- For vores eget vedkommende bliver vi tilmed ramt en ekstra gang, fordi vores kamp mod Randers på hjemmebane er blevet rykket til torsdag. Et opgør, hvor vi i første omgang gerne havde set, at der var troppet mere end 10.000 tilskuere op på stadion, så vi kunne have sat en rekord for en forårspremiere i februar. I stedet er det endt med, at den kamp er blevet berørt tre gange. Først med en udsættelse, så med ændring af kampstart og nu helt uden tilskuere.

Om økonomien i dette siger AGF-bossen:

- For os, der driver Ceres Park og Arena, er det nærmest en endnu større streg i regningen, fordi vi også har måttet aflyse andre arrangementer. Men lige så ærgerligt er det da, at det hele nu skal afvikles uden tilskuere. Vi er jo netop til for fansenes skyld; de udgør hjertet for alle event- og sportsvirksomheder. Men nu må de nøjes med at se det i tv…

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik