Fodbold nyheder

Coutinho skal blive i Bayern München - mener brasiliansk legende

Af Rasmus Ploug Jørgensen

Coutinho har ikke vist sit bedste i Bayern München, men har han tid til at vende skuden?

Article image

Den brasilianske forsvarslegende Cafu mener, at Philippe Coutinho bør blive i Bayern München, når hans lejeophold udløber til sommer. Det er selvom han kun har været i startopstillingen to gange i det nye år. Bayern har allerede udtalt, at de hælder imod ikke at aktivere hans frikøbsklausul, som ligger på omkring 900 millioner kroner.

Cafu mener, at grunden til at Coutinho ikke har slået ordentligt til i Bayern-trøjen, er fordi at han ikke bliver brugt på den rigtige postion. Coutinho er bedst inde centralt, men fordi Thomas Müller er i så god form for tiden, er der kun plads til den lille brasilianer ude på venstre kanten.

- Jeg vil råde ham til at blive i Bayern. Han er en fantastisk spiller, når han bliver brugt på den rigtige position. Så kan han gøre en forskel, udtaler han til det tyske medie AZ.

Coutinho kan dog ikke helt selv bestemme, om han bliver i den tyske klub eller ej, da det er Bayern-ledelsen, der afgør om de vil bruge godt 900 millioner kroner på den brasilianske playmaker.

Mere om Philippe Coutinho

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik