OB - Brøndby

Danmark: Superligaen
OB O. Lund (83)
Nature Energy ParkFuld tid0-2Tilskuere: 9.576
Brøndby A. Jung (8), L. Christensen (60)
LineupReferatVideo

18-årig Brøndby-debutant efter 2-0-sejr:
Det var fantastisk at kunne hjælpe holdet til de tre point

Af Christian Kern Hansen

Anis Slimane fik i dag debut for Brøndby IF, da holdet fra vestegnen her til aften gæstede OB. En kamp udeholdet vandt med 2-0.

Article image

Brøndby IF har denne vinter sagt farvel til midtbaneprofilen Dominik Kaiser, der lod sig friste af et skifte til 2.Bundesliga-klubben Hannover 96. Salget af midtbanegeneralen Kaiser har skabt plads på den centrale midtbane, og i Brøndbys første kamp i foråret fik den dansk-tunesiske Anis Slimane muligheden for at vise prøver på sit talent. Brøndby IF kom godt ud af kampen mod OB, og kunne efter en fysisk præget affære på Fyn glæde sig over en 2-0-sejr på en svær udebane i forårspremieren.

Anis Slimane fungerede godt i samarbejdet med de to andre Brøndby-midtbanespillere Morten Frendrup og Lasse Vigen, der ligesom Slimane leverede en mere end godkendt præstation. Slimane var en glad mand, da Brøndby-mediet 3.point.dk fangede den teknisk stærke midtbanespiller. Følgende var hvad Brøndbys nye midtbanespiller blandt andet sagde til Brøndby-mediet.

- Det var en fantatisk oplevelse. Det er en stor dag for mig.Jeg har fået debut for den klub som har ligget i mit hjerte stort set hele mit liv. Det var fantastisk at kunne hjælpe holdet til at få tre point.

Slimane stiftede som alle andre Brøndby-spillere også bekendtskab med klubbens yderst passionerede fans, der også under aftenens kamp sang deres lunger tom for luft. Slimane var meget naturligt taknemmelig for fansenes støtte, og lagde ikke skjul på hans store glæde over fansenes præstationer.

- Fansene er helt outstanding. Om det er inden kampen, om den står 0-0, 1-0 eller hvad den står, de er der bare...Det er helt fantastisk.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik