Fodbold nyheder

Guardiola med klar besked til spillerne efter UEFA-straf

Af Christian Kern Hansen

Manchester City-manageren Pep Guardiola har efter Uefas udelukkelse af Manchester City i de europæiske turneringer, kommet med en klar meddelse til sine spillere.

Article image

Manchester City kunne fredag aften læse i nyhederne, at de efter at have overtrådt Financial Fairplay-reglerne er blevet idømt en straf, der forhindrer dem i at deltage i europæisk fodbold i de kommende to sæsoner. En nyhed som formentlig har taget hårdt på truppen, der i denne sæson allerede har haft sit at kæmpe med. I sidste sæson blev man mestre med imponerende 98 point, et point mere end den nuværende førerklub i Premier League, Liverpool, men i denne sæson er man hele 25 point efter Merseyside-klubben, dog med en enkelt kamp i hånden.

På trods af den noget svære situation har den spanske manager ifølge The Athletic prøvet at anskue den problematiske situation ud fra et positivt aspekt, som truppen kan arbejde med.

- Nu, mere end nogensinde før, bliver vi nødt til at vise dem, at vi er mere end penge, vi er talenter.

Manchester City er ikke blevet udelukket fra dette års Champions League-turnering, hvor de engelske mestre står overfor en umådelig svær opgave, når de skal forsøge at besejre mægtige Real Madrid over to kampe. Den første af de to kampe spilles onsdag d 26. februar i Madrid, og returopgøret venter tre uger efter på Etihad Stadium.
Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik