Fodbold nyheder

Inter overvejer Udinese-keeper som ny målmand

Af Stefan Lindahl

Inter er på udkig efter en keeper, der kan tage over for Samir Handanovic på sigt.
Article image
Ritzau-Scanpix
Det italienske medie Calciomercato meddeler i dag, at Inter og den aldrende keeper Samir Handanovic er tæt på at nå til enighed om en ny aftale, der holder den slovenske keeper i Milano-klubben frem til sommeren 2022.


Samtidig meddeler mediet, at Inter er på jagt efter en keeper, der på sigt kan overtage efter 35-årige Handanovic, som har været i Milano-klubben siden sommeren 2012, hvor han kom til fra Udinese. I 323 førsteholdskampe for klubben har sloveneren holdt 114 clean sheets.

Angiveligt har Inters CEO Beppe Marotta og sportsdirektør Piero Ausilio allerede en ønskeliste klar. Øverst på listen skulle være endnu en keeper fra Udinese. Det er argentineren Juan Musso. 25-årige Musso kom til Serie A-klubben fra Racing Club i hjemlandet i sommeren 2018. 14 gange i 52 kampe har argentineren holdt buret rent for Udine-klubben.

Også en back-up-keeper leder Inter efter. Det skyldes, at den nuværende reserve Daniele Padelli er 34 år gammel. Som ny back-up skulle Inter have rumænske Ionut Radu i tankerne. 22-årige Radu er allerede ejet af Inter, men tilbringer resten af indeværende sæson hos en anden Serie A-klub, Parma, på lån. Rumæneren har været Inter-ejet siden sommeren 2013, hvor han kom til klubbens U17-hold fra Pergolettese. Radu har spillet 18 førsteholdsminutter for Inter i Serie A i sin karriere.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik