Fodbold nyheder

Pogba-agent til Juventus:
I burde drømme

Af Christian Kern Hansen

Pogba´s agent Mino Raiola har til det britiske medie, Express, hentydet til, at et skifte til Juventus i fremtiden ikke er usansynligt.

Article image

Paul Pogba bliver konstant rygtet væk fra Manchester United, og hans noget karismatiske agent Mino Raiola er ikke ligefrem manden der lægger en dæmper på de konstante rygter. Pogba er blevet rygtet massivt til Real Madrid, men også "Den gamle dame" fra Torino er blevet kædet sammen med deres tidligere stjernespiller på midtbanen. Ifølge det britiske medie Express har Mino Raiola sagt nedenstående , og udelukker ikke, at den franske landsholdsspiller kan trække Juventus-trøjen over hovedet igen engang i fremtiden.

- Juventus burde drømme, som dem rundt omkring i verden, fordi hvis du ikke drømmer, er du død. Jeg arbejder ikke i drømme, men jeg prøver at lave de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt med mine spillere for at gøre fremskidt med deres karriere. At sige nu, at Pogba forlader Manchester United til fordel for Juventus, Real Madrid eller Barcelona er ikke det rette tidspunkt.

Paul Pogba var at finde i Juventus fra sommeren 2012 til sommeren 2016, hvor Manchester United købte ham tilbage efter i 2012 at have sendt ham videre på en fri transfer. Det var i Juventus, at midtbanespilleren for alvor fik gang i karrieren, og franskmanden nåede 178 kampe for Juventus, hvor han bidrog med 34 mål, samt 40 assists.

Mere om Paul Pogba

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik